Viss sākās ar sukādēm, kad nolēmām tās izmēģināt mājas apstākļos saviem bērniem gatavot paši. Tas bija veselīgs gardums bērniem. Gatavojām dzērveņu sukādes, rabarberu sukādes, eksperimentējām arī ar cidoniju sukādēm. Tās kļuva tik iecienītas, ka dalījāmies arī ar draugiem. Mūsu tā brīža hobijs kļuva par neatņemamu mūsu ikdienas un svētku galda sastāvdaļu. Draugu iedrošināti, izveidojām Dreiling zīmolu. Lai papalašinātu piedāvāto produktu klāstu, iegādājāmies pirmo liofilizācijas iekārtu, lai izmēģinātu aukstumā žāvētus dārzeņus, ogas un augļus. Sākumā tapa mūsu jau iecienītie produkti – ķirbju kraukšķi, dzērveņu kraukšķi un rabarberu kraukšķi. Neierobežojām sevi eksperimentos, kā saka saimnieks Ivars, jaunas idejas produktiem nosapņojam un rīkojamies. Tā ir radušies tādi produkti kā aukstumā žāvētas gailenes, pētersīļi, ķirbju milti, liofilizētas upenes, mellenes. Ļoti iecienīti ir augļu, ogu un dārzeņu mix iepakojumi. Tādā veidā pircējam ir iespēja uzreiz nogaršot dažādus kraukšķus. Gatavojam kraukšķus gan ar cukuru, gan sīrupos, gan bez cukura. Visi produkti ir piemēroti veģetāriešu un vegānu ēdienkartēm.
Dreiling gardumi ir īpaši veselīgi bērniem. Ausktumā žavētie augļi, ogas un dārzeņi, kā arī sukādes var pilnībā aizstāt ķīmiski ražotos un cukurotos saldumus, kas citkārt var izraisīt alerģijas maziem bērniem. Dreiling liofilizētie produkti piemēroti pat pašiem mazākajiem, jo ar tiem nevar aizrīties. Ieliekot kraukšķi mutē, tas izkūst.